Premis GMC

triptic-premis-gmc-17-18

Premi GMC a treballs de mineralogia

El Grup Mineralògic Català convoca la quarta edició dels Premis GMC als millors treballs de recerca de batxillerat del curs acadèmic 2017-2018 en la modalitat:

  • Premi al millor treball de recerca de batxillerat de Catalunya

Els premis es regiran segons les Bases Reguladores del document mostrat a continuació.

 

Document bases reguladores 2017-2018 ( descarrega ) (175 downloads)

   


 

Anys anteriors

 


Guanyador Premi GMC 2016-17 Sr. Martín Miranda Muruzábal. “La galena de Bellmunt, del filó a la vida quotidiana”. Tutoria: Ana Guarinos. Institut Montserrat de Barcelona.

Guanyador 2n premi Premi GMC 2016-17 Sr. Eloi Batalla Coca i Sr. Josep Berengueras Agüera. “La fluorita, tot un món”. Tutoria: Laura Rebollal. INS Montserrat Roig de Terrassa.

L’entrega dels premis es va realitzar en acte solemne dins del Saló Expominer 2017, a l’estand del Grup Mineralògic Català.

Fotografia oficial de l’acte d’entrega dels Premis GMC 2016-17 al Saló Expominer. D´esquerra a dreta: Laura Rebollal Fernández, tutora del treball del 1º Finalista i 2º Premi; Eloi Batalla Coca i Josep Berengueras, coautors del treball citat anteriorment i alumnes de l'INS Montserrat Roig de Terrassa, Barcelona; Carla Luz Felip, 2º Finalista i 3º Premi, alumne de l'Institut Rafel Campalans d'Anglès, Girona; Marta Serra, Directora d´Expominer; Jordi Fabre, de Fabre Minerals, copatrocinador del Premi GMC; Anna Guarinos Mahamud, tutora del treball del 1º Premi; Martin Miranda Muruzábal, guanyador del Primer Premi i alumne de l´Institut Montserrat de Barcelona; Rafa Arquillo (Kunugi) copatrocinador del Premi GMC; Frederic Varela Balcells, President del GMC; Griselda Kucera, de Natura Kucera, copatrocinador del Premi GMC.

Fotografia oficial de l’acte d’entrega dels Premis GMC 2016-17 al Saló Expominer.
D´esquerra a dreta: Laura Rebollal Fernández, tutora del treball del 1º Finalista i 2º Premi; Eloi Batalla Coca i Josep Berengueras, coautors del treball citat anteriorment i alumnes de l’INS Montserrat Roig de Terrassa, Barcelona; Carla Luz Felip, 2º Finalista i 3º Premi, alumne de l’Institut Rafel Campalans d’Anglès, Girona; Marta Serra, Directora d´Expominer; Jordi Fabre, de Fabre Minerals, copatrocinador del Premi GMC; Anna Guarinos Mahamud, tutora del treball del 1º Premi; Martin Miranda Muruzábal, guanyador del Primer Premi i alumne de l´Institut Montserrat de Barcelona; Rafa Arquillo (Kunugi) copatrocinador del Premi GMC; Frederic Varela Balcells, President del GMC; Griselda Kucera, de Natura Kucera, copatrocinador del Premi GMC.

Guanyador Premi GMC 2015-16

Sr. Frederic Esteve i Segura. “Tot un món ben salat”. Tutoria: Sra. Maria del Castillo Hervás i Sra. Mercè Corbella. INS Terrassa.

Finalistes exaequo

Sr. Víctor Vila i Barrachina. “El coltan, el mineral que mou el món”. Tutoria: Sr. Francesc Closa i Salinas. Col·legi Claver de Lleida.

Sr. Esteve Ruiz i Clarasó. “Geologia del Baix Maresme i el Barcelonès Nord”. Tutoria: Sr. Salvador Martí i Vila. Escola Mireia de Montgat.

 

L’entrega dels premis es va realitzar en acte solemne dins del Saló Expominer 2016, el diumenge 13 de novembre a les 12.30 h a l’estand del Grup Mineralògic Català.

 

Entrega dels premis a Expominer 2016 amb la directora del Saló Expominer sra. Marta Serra, el president del GMC Sr. Frederic Varela i els patrocinadors del premi, la Sra. Griselda Kucera de Natura Kucera Minerales i el Sr. Rafael Arquillo de Kunugi Minerales. Autor: Juan María Pérez Samper

Entrega dels premis a Expominer 2016 amb la directora del Saló Expominer sra. Marta Serra, el president del GMC Sr. Frederic Varela i els patrocinadors del premi, la Sra. Griselda Kucera de Natura Kucera Minerales i el Sr. Rafael Arquillo de Kunugi Minerales.
Autor: Juan María Pérez Samper

 

Diploma guanyador Premis GMC 2015-2016 per Frederic Esteve i Segura. Autor: Juan María Pérez Samper

Diploma guanyador Premis GMC 2015-2016 per Frederic Esteve i Segura.
Autor: Juan María Pérez Samper


També podeu consultar els treballs de les edicions anteriors: