Premis GMC

triptic-premi-gmc-a-treballs-de-recerca-de-batxillerat-2016-2017-portada

Premi GMC a treballs de mineralogia

El Grup Mineralògic Català convoca la tercera edició dels Premis GMC als millors treballs de recerca de batxillerat del curs acadèmic 2016-2017 en la modalitat:

  • Premi al millor treball de recerca de batxillerat de Catalunya

Els premis es regiran segons les Bases Reguladores del document mostrat a continuació.

 

Document bases reguladores 2016-2017 ( descarrega ) (224 downloads)


Butlletí de la ICHN on consta la informació del cicle de conferències mineralògiques de tardor 2016 (93 downloads)

Guanyador Premi GMC 2015-16 Sr. Frederic Esteve i Segura. “Tot un món ben salat”. Tutoria: Sra. Maria del Castillo Hervás i Sra. Mercè Corbella. INS Terrassa.

Finalistes exaequo

Sr. Víctor Vila i Barrachina. “El coltan, el mineral que mou el món”. Tutoria: Sr. Francesc Closa i Salinas. Col·legi Claver de Lleida.


Sr. Esteve Ruiz i Clarasó. “Geologia del Baix Maresme i el Barcelonès Nord”. Tutoria: Sr. Salvador Martí i Vila. Escola Mireia de Montgat.


L’entrega dels premis es va realitzar en acte solemne dins del Saló Expominer 2016, el diumenge 13 de novembre a les 12.30 h a l’estand del Grup Mineralògic Català.

 

Entrega dels premis a Expominer 2016 amb la directora del Saló Expominer sra. Marta Serra, el president del GMC Sr. Frederic Varela i els patrocinadors del premi, la Sra. Griselda Kucera de Natura Kucera Minerales i el Sr. Rafael Arquillo de Kunugi Minerales. Autor: Juan María Pérez Samper

Entrega dels premis a Expominer 2016 amb la directora del Saló Expominer sra. Marta Serra, el president del GMC Sr. Frederic Varela i els patrocinadors del premi, la Sra. Griselda Kucera de Natura Kucera Minerales i el Sr. Rafael Arquillo de Kunugi Minerales.
Autor: Juan María Pérez Samper

 

Diploma guanyador Premis GMC 2015-2016 per Frederic Esteve i Segura. Autor: Juan María Pérez Samper

Diploma guanyador Premis GMC 2015-2016 per Frederic Esteve i Segura.
Autor: Juan María Pérez Samper


També podeu consultar els treballs de les edicions anteriors: