Map Unavailable

Data/Hora
Date(s) - 17/12/2017
9:00 - 13:30

Categories


Sortida del GMC a la pedrera “La Constancia”, Terrassa, Vallès Occidental.
Diumenge 17 de desembre de 2017.

S’ha programat una nova sortida per als socis del GMC a la pedrera “La Constancia” de Terrassa, al Vallès Occidental, a càrrec de Frederic Varela.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dia: Diumenge 17 de desembre.
Hora de trobada: 9 h.
Lloc de trobada: Zona d’aparcament al costat de l’hotel Don Cándido, a Terrassa. C-58 / C-16: sortida Terrassa Centre (vegeu el mapa).
Duració: Matinal (9 h – 13.30 h aprox.). Cal portar esmorzar o venir esmorzat.
Guies: Frederic Varela.

Objectius i itinerari (aproximat): Des del lloc de trobada ens desplaçarem amb el mínim de cotxes fins a prop de la pedrera. Arribats a aquest lloc farem una petita explicació sobre el que esperem trobar. Com a més interessant, les geodes amb calcita cristal·litzada i la manera de trobar-les. Seguidament caminarem uns 10 minuts fins al jaciment.
Ja a la pedrera, i si fa bon dia, tindrem una vista immillorable per copsar la història geològica de bona part de la plana del Vallès i de la formació d’aquests sediments que van donar nom a la unitat estratigràfica del Vallesià dins del Miocè.
Seguidament ens dedicarem a cercar les geodes.

geoda

Material necessari: Es requereix roba còmoda i d’abric (si fa vent, el lloc queda bastant exposat) i calçat adequat per a caminar pels terregalls.
Grau de dificultat: Baix.
Altres: Repartició d’un dossier explicatiu. Aquest dossier estarà disponible ben aviat a la Intranet de Socis, en l’apartat de “Documents”. Recomanem descarregar i imprimir el dossier per portar el dia de la sortida.
Límit de participants: 15 persones (s’inclou el vocal i el guia).

Mapa – Com arribar (punt de trobada): Zona d’aparcament al costat de l’hotel Don Cándido, a Terrassa. C-58 / C-16: sortida Terrassa Centre.

Per tal de coordinar bé la sortida recomanem que us poseu en contacte amb en Carles Bel (Vocal d’excursions) abans del dijous 14 de desembre, al correu electrònic excursions-gmc@minercat.com preferiblement, o al telèfon de contacte: 653 248 303.

Si teniu problemes pel transport, o desitgeu compartir cotxe, també us podeu dirigir al mateix per gestionar-ho de la millor manera.

Us hi esperem a tots!

Llistat d’assistents confirmats (15 persones): Trobareu aquesta informació ampliada dins la Intranet de Socis (apartat ‘Documents’).

Llista tancada per assolir el nombre màxim d’assistents. Obrim llista d’espera.

Es prega que sigueu seriosos a l’hora de fer la inscripció. Penseu que la demanda que estem tenint per les sortides és molt alta, i que cada vegada que un soci s’inscriu i després no ve a l’excursió (ha passat massa sovint) està prenent el lloc a un company que s’ha quedat fora. Si els dies abans de la sortida per algun motiu veieu que no podeu assistir, si us plau, aviseu-nos (encara que sigui el dia abans) per cobrir el lloc que queda lliure amb algú de la llista d’espera. Si al mateix dia us surt algun contratemps i a l’últim moment no podeu assistir, demanem que per cortesia aviseu també al vocal d’excursions.

Agraïm la vostra col·laboració.

 

Leave a Reply