Sortida del GMC al Museu Martorell de Mineralogia (Barcelona).
Dissabte 10 de juny de 2017.

S’ha programat una nova sortida per als socis del GMC al Museu Martorell de Mineralogia (Barcelona), guiada per en Marc Campeny.

museu-martorell-2

Dia: Dissabte 10 de juny.
Hora de trobada: 10:00 h.
Lloc de trobada: Davant de l’entrada principal del Museu Martorell (Parc de la Ciutadella) (veure mapa).
Duració: matí (2 a 3 h aprox.).
Guies: Marc Campeny Crego. Conservador de Mineralogia del Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Objectius i itinerari (aproximat): l’any 2011, l’exposició de mineralogia que albergava el Museu Martorell de Geologia va traslladar-se a l’actual exposició permanent del Museu Blau (Parc del Fòrum). Actualment, l’edifici Martorell roman tancat al públic però en ell hi continuen treballant els científics que s’encarreguen de la gestió, recerca i divulgació de les col·leccions ja que l’edifici conté les reserves de les col·leccions geològiques: mineralogia, petrologia i paleontologia. De fet, aproximadament el 95% de la col·lecció de mineralogia es troba ubicada als espais de reserva de l’edifici Martorell.
La visita consistirà en conèixer l’estat actual de les col·leccions, els mètodes de treball que permeten la seva gestió i veure part de la col·leccions de reserva i els espais que les contenen. Aquesta visita estarà guiada en tot moment per l’actual responsable de la col·lecció de mineralogia del museu, Marc Campeny.

museu-martorell-1

Altres: Repartició d’un dossier explicatiu. Aquest dossier estarà disponible ben aviat a la Intranet de Socis, en l’apartat de “Documents”. Recomanem descarregar i imprimir el dossier per portar el dia de la sortida.
Límit de participants: 20 persones (s’inclou el vocal i el guia).

museu-martorell-3

museu-martorell-4

Mapa – Com arribar (punt de trobada): Davant de l’entrada principal del Museu Martorell (Parc de la Ciutadella).

Per tal de coordinar bé la sortida recomanem que us poseu en contacte amb en Carles Bel (Vocal d’excursions) abans del dijous 8 de juny, al correu electrònic excursions-gmc@minercat.com preferiblement, o al telèfon de contacte: 653 248 303.

Si teniu problemes pel transport, o desitgeu compartir cotxe, també us podeu dirigir al mateix per gestionar-ho de la millor manera.

Us hi esperem a tots!

Llistat d’assistents confirmats (20 persones): Trobareu aquesta informació ampliada dins la Intranet de Socis (apartat ‘Documents’).

Llista tancada per assolir el nombre màxim d’assistents.

Es prega que sigueu seriosos a l’hora de fer la inscripció. Penseu que la demanda que estem tenint per les sortides és molt alta, i que cada vegada que un soci s’inscriu i després no ve a l’excursió (ha passat massa sovint) està prenent el lloc a un company que s’ha quedat fora. Si els dies abans de la sortida per algun motiu veieu que no podeu assistir, si us plau, aviseu-nos (encara que sigui el dia abans) per cobrir el lloc que queda lliure amb algú de la llista d’espera. Si al mateix dia us surt algun contratemps i a l’últim moment no podeu assistir, demanem que per cortesia aviseu també al vocal d’excursions.

Agraïm la vostra col·laboració.

 

Leave a Reply