Concurs

Concurs “El mineral del mes”

Ens alegra molt anunciar que aquest abril, hem engegat de nou el concurs mensual, anomenat “El mineral del mes”, a través del nostre Fòrum GMC.

Es tracta doncs que cada soci, que vulgui participar-hi, hi pengi les seves fotografies de minerals, les que cregui que poden ser guanyadores. Recomanem que no en publiqueu més de dues per persona per tal d’anar-les dosificant en els diferents mesos. Cada mes entre tots els socis i sòcies n’escollireu una perquè sigui la FOTOMINERAL del MES.

Podreu trobar les noves bases del concurs per l’edició 2017 i l’explicació de com penjar les fotografies en el nostre fòrum, en el fil obert per participar ja en l’edició d’aquest abril (clicant aquí).

Aquest serà el primer mes de funcionament del concurs per tal de recopilar les fotografies que ompliran els 12 mesos del futur Calendari GMC 2018. Amb les 6 fotografies guanyadores i les 6 fotografies que quedin en segona posició, obtingudes de les 6 edicions del concurs des de l’Abril 2017 al Setembre 2017, es crearà el Calendari GMC 2018 de sobretaula per tots els socis del GMC, el qual es repartirà durant el pròxim Expominer 2017 a Barcelona.

No perdeu l’ocasió i que una de les vostres fotos aparegui en aquest!

Sort a tothom!!!

 

Leave a Reply